Happy Place Prints

Frågor & Svar

Vad är Happy Place Prints?
En serie personliga posters som förevigar platser som är betydelsefulla för dig – platser som gör dig glad.

För vem passar printarna?
För alla som har en speciell plats som de vill minnas. De personliga printarna är också en perfekt gåva vid exempelvis bröllop, bröllopsdagar, födelsedagar eller andra högtidsdagar.

Var trycks de och på vilket papper?
De trycks i Göteborg på högkvalitativt 235 grams matt papper. Tryckeriet har en strikt miljöpolicy och innehar miljömärkningen Svanen.

Medföljer en ram till min print?
Nej, men ramar i storleken 50x70 cm finns att köpa på IKEA (t.ex. ramarna "RIBBA" och "SAXNÄS"), Gallerix, Åhléns, Clas Ohlson, Lagerhaus med flera, i olika färger och material.  

Vad kostar frakt?
Frakten kostar 60 kronor oavsett var i Sverige du bor. Printen levereras väl försluten i en papptub. För tillfället fraktar vi inte utanför Sverige.

Vad är leveranstiden?
Vi skickar din poster inom 5-7 arbetsdagar.

Har jag någon ångerrätt?
Eftersom varje poster specialtrycks och är unik kan vi tyvärr inte erbjuda någon ångerrätt. Var noggrann med att dubbelkolla informationen du matar in för din poster för att undvika stavfel.

Hur reklamerar jag min poster?
Har produkten skadats under tillverkning eller frakt skickar vi dig en ny. Maila en bild på den skadade produkten till oss inom en vecka från det att du mottagit den. Tänk på att hantera din poster mycket varsamt vid uppackning samt montering.

Varför fungerar inte mitt betalkort från Nordea?
Nordea har infört nya rutiner för köp på internet. Se hur du kan öppna ditt kort här: http://www.nordea.se/privat/vardagstjanster/kort/Internetkop.html

Hur vet jag att koordinaterna stämmer med min plats?
Du kan mata in koordinaterna i Google Maps enligt formatet N59 07 09 E15 07 38 och få upp din unika plats.

Hur kommer jag i kontakt med er?
Vår mailadress är info@happyplaceprints.se. Gilla vår Facebooksida för att få information om nya produkter och kampanjerbjudanden. På Instagram heter vi @happyplaceprints.